Senaste inlägget

01 februari 2014

Lördagsinspiration!

Denna dag bjuder vi på lite inspiration!
Det är kallt och grått ute, så man kan ju lika gärna drömma sig bort en stund.
Här följer lite olika förslag på vad man kan hitta på med en tråkig vägg, i detta exemplet har vi använt oss av ett vardagsrum.
Välkommen att besöka shoppen för de olika färgvarianterna och kanske du hittar något som faller dig i smaken!

En fototapet med stenmur, som kan ge en skön naturlig effekt till väggen, sten är vackert och gör sig bra tillsammans med textilier och trä.

Klicka på bilderna för att dom ska bli större

Art.nr SC010527
En tapet med olika tänkvärda kända citat ser du nedan, denna finns i fler färger och går att få i sin specifika kulör om man vill.

Art.nr SC070059, finns i fler färger
Färg är hur trevligt som helst, så där ville vi visa två varianter, den ena som kallas Prisma, är en härlig grafisk tapet, med trianglar i olika färgskalor. Ett riktigt lyft i ett rum om man gillar färg. Den andra är en mer konstnärlig variant, den kallas Everythings connected och återspeglar naturen och dess fantastiska synkronisering.
Art.nr SC070058

Art.nr SC070033
Leaves är en enkelt handritad tapet vi har i sortimentet, men även enkelhet kan ge ett otroligt lyft i ett rum, här visas den i svart/vit men även den går att få i vilken färgskala som helst, och vi har ett par olika färdiga färger att välja mellan i shopen.


Art.nr SC070043 finns i fler färger


Interiörbilden är lånad av Caparol


1 kommentarer:

chilan sa...

Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

Hương Lâm với website huonglam.com.vn hay còn gọi là công ty Hương Lâm chuyên bán buôn máy photocopy tại web huonglam.com.vn uy tín hàng đầu huong lam với website cung cấp máy photo cho mọi nhà.